Nejlevnější nabídky (1)
Varianta v obchodě UDÍRNY.cz
Vývoj ceny
Získejte přehled o vývoji ceny ve vámi vybraném období.

KAISER Kaiserova '80' dárkový set
Aktuálně nejnižší cena: 9 890 Kč
- Zobrazit:
- 3 měsíce
Hlídání ceny

KAISER Kaiserova '80' dárkový set
Aktuálně nejnižší cena: 9 890 Kč
Specifikace
Popis
Moje "ELEKTRICKÁ OSMDESÁTKA" je ideální domácí udírna pro celoroční provoz. Je zaizolovaná kvalitní nehořlavou vatou, která je schovaná za dvěma nerezovými plášti. Celou konstrukci zpevňuje masivní nerezový rám, takže žádnej aušuš panstvo! Vejde se do ní až 12 kilo masa, 16 středních ryb nebo 35 klobásek. Udíte pomocí kombinace elektrické topné spirály a udící jemný drtě nebo pilin. Topná spirála je regulovatelná a tak pohodlně nastavíte požadovaný výkon. Ta zároveň podpálí udící drť v misce (při teplotě 60-100°C) a na vás je tak už jen pravidelný kropení vodou pro řízení rychlosti... Celý popis
Parametry produktu
Recenze
-
zakoupeno v UDÍRNY.cz
Nedoporučuje produkt
- Mobilita a skladnost
- Dílenské zpracování
- Těsnění dvířek a jejich probýbání
- Netěsnost komínového průchodu vs vrchní plech udírny
- Regulace teploty el.spirály
Dobrý den, nejdříve bych rozvedl, co myslím tím dílenským zpracováním. Objednal jsem si udírnu izolovanou a v...
-
zakoupeno v UDÍRNY.cz
Doporučuje produkt
Zatím se nemohu vyjádřit produkt jsem ještě nevyzkoušel v praxi.
-
zakoupeno v UDÍRNY.cz
Doporučuje produkt
snadná obsluha
Recenze
KAISER Kaiserova '80' dárkový setDoporučení od zákazníků
-
zakoupeno v UDÍRNY.cz
Nedoporučuje produkt
- Mobilita a skladnost
- Dílenské zpracování
- Těsnění dvířek a jejich probýbání
- Netěsnost komínového průchodu vs vrchní plech udírny
- Regulace teploty el.spirály
Dobrý den, nejdříve bych rozvedl, co myslím tím dílenským zpracováním. Objednal jsem si udírnu izolovanou a v nerezovém provedení. Dodání i rychlost jednání výrobce je výborná. Po vybalení udírny zjistíte, že nerez je v nižší kvalitě, hrany plechů neohraněné a že vám k udírně nanýtovali panty z pozinku, což vypadá hrozně. Madla k přenášení jsou malá, uvítal bych spíše madla typu ok, za která se věci lépe nosí a neřežou do rukou. Dále-těsnění dvířek: To je myslím velice nevhodně zvolený materiál!!! Spodní nalepené těsnění se rozpadlo hned po první hodině a další části budou rychle následovat. Zde by bylo vhodné udělat do dveří U lištu, do které by bylo možné vmáčknout druh tepelného těsnění, které odolá vyšším teplotám. Tato U lišta by i zpevnila obvod dvířek a ty by se neprohýbaly a nečmoudilo by to všude okolo. Budu muset dořešit svépomocí - známý systém DODO. Netěsnost průchodu komínku - Zde výrobce prosune komínovou rouru otvorem v plechu a vrchní plech ani nezavaří! Když potom na tento komínek nasunete komínek s klapkou, tak vám kondenzát poteče za vrchní plech do tepelné izolace a po pár uzeních to bude tak akotát pěkně smrdět. Zde také musím dodělat. Regulace teploty. Možmá jsem něco dělal špatně, ale při uzení mi teplota kolísala stále v rozmezí až 20 °C. To je moc, potřeboval bych tak do max 10°C. Elektrická spirála má regulaci vně udírny, hrozně špatně reaguje na změny teploty, když vám začne dýmit obsah šuflíku. Musím dodělat čidlo vnitřní s elektronickou regulací. Snad čte tyto recenze i výrobce a zkusí tyto nešvary svého produktu napravit. Myslím, že by to potěšilo všechny budoucí uživatele i za pochopitelnou vyšší cenu výrobku. P.S. Uzený je z toho ale výborné !!!! Takže: " Uhení zdar". Jan Sekavec
-
zakoupeno v UDÍRNY.cz
Doporučuje produkt
Zatím se nemohu vyjádřit produkt jsem ještě nevyzkoušel v praxi.
-
zakoupeno v UDÍRNY.cz
Doporučuje produkt
snadná obsluha
-
zakoupeno v UDÍRNY.cz
Nemohu posoudit, výrobek ještě nebyl dodán.
Parametry produktu
KAISER Kaiserova '80' dárkový setPopis produktu
Moje "ELEKTRICKÁ OSMDESÁTKA" je ideální domácí udírna pro celoroční provoz. Je zaizolovaná kvalitní nehořlavou vatou, která je schovaná za dvěma nerezovými plášti. Celou konstrukci zpevňuje masivní nerezový rám, takže žádnej aušuš panstvo!
Vejde se do ní až 12 kilo masa, 16 středních ryb nebo 35 klobásek.
Udíte pomocí kombinace elektrické topné spirály a udící jemný drtě nebo pilin. Topná spirála je regulovatelná a tak pohodlně nastavíte požadovaný výkon. Ta zároveň podpálí udící drť v misce (při teplotě 60-100°C) a na vás je tak už jen pravidelný kropení vodou pro řízení rychlosti doutnání štěpky a udržení vhodný vlhkosti v udírně. Výsledek uzení s topnou spirálou se kvalitou nějak neliší od tradičního topení dřevem, záleží pouze na kvalitě použité drtě, proto doporučuju používat ověřené z moji nabídky.
Letos má OSMDESÁTKA několik vylepšení!
- 5 pozic pro rošty místo předchozích tří
- vylepšená udící komora je nyní ještě snadnější na údržbu
- kompletně přepracované ohniště s praktickou klapkou pro přísun vzduchu je nyní univerzální
stačí vyjmout topnou spirálu a můžete topit drobným dřevem a nebo dřevěným uhlím.
Pro milovníky uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju použít generátor studenýho kouře, kterej výrazně neovlivní teplotu v udírně a vydrží doutnat v závislosti na velikosti generátoru a venkovním počasí 4-10hodin bez potřeby elektrickýho proudu.
VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI: univerzální zásuvka s topnou spirálou a miskou na udící piliny (po vyjmutí spirály můžete zatopit drobným dřevem) 3x rovný rošt (vejde se jich až 5) 1x set háčků ve tvaru U (celkem 5kusů) 1x set háčků ve tvaru S (celkem 5kusů) nástavec komínku s klapkou pro řízení odvodu kouře 1x Kaiserův českej teploměr do udírny odkapová miska 4x tyč pro zavěšení háčků nebo klobásů 500 g jemné bukové štěpky
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)
Pokud jste lenošní věšet na háky nebo se to ani moc věšet nedá, rošty navíc se hodí.
Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře. Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, kořenící směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky.
TECHNICKÉ PARAMETRY:
- materiál: nerez + izolační vata
- příkon topné spirály: 2000W
- kapacita potravin: 12 kg
- průměr komínku: 100 mm
- vnější rozměry: 385 x 860 x 410 mm
- rozměry udící komory: 360 x 675 x 325 mm
- kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 150g drtě/štěpky
- maximální doporučená teplota: 110 °C
- váha udírny: 30 kg
Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a LZE ji napojit na externí kouřovod.
VÝHODY ELEKTRICKÉ NEREZOVÉ UDÍRNY:
- elektrická spirála vytopí udírnu za pár minut
- udící piliny nebo jemná štěpka plně nahrazuje klasické dřevo, uzení je s nimi čistější a bez sazí
- integrovaný termostat hlídá nastavenou teplotu - žádný přikládání
- spirála udící štěpku zároveň podpálí a stará se tak o vývin kouře
- na vás je pouze kropení vodou pro správnou vlhkost v udírně a řízení hoření
- celonerezová konstrukce udírny bude sloužit po dlouhou dobu
- ekonomický provoz - spotřeba el. přibližně 3-5Kč a 100g štěpky za 1 hodinu uzení