Kaiser Prosklená '125' izolovaná elektrická udírna

87 %
Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy...
19 890 Kč
Doprava zdarma, Skladem
Garantovaný nákup z UDÍRNY.cz
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (2)

Skladem  1 variantaZdarmaProdloužená záruka99 % • 1 770 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem  1 variantaZdarmaNízký počet hodnoceníDalší informace

Popis produktu

Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy...

Parametry produktu

Výrobce
Maximální teplota
150 °C
Hmotnost
40 kg
S prosklenými dveřmi
ano
Varianta
elektrické
Digitální
ne
Nerezové
ano
Materiál
ocelové
Rybářské
ano
S grilem
ne
Výška
125 cm

Recenze

  • , zakoupeno v UDÍRNY.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Kvalitní řemeslné provedení
    • Mobilita - přenese jeden člověk
    • Jednoduchá údržba
    • Zateplené stěny - dobře drží teplotu - nízká spotřeba elektřiny
    • Hygieničtější a zdravější uzení
    • Mřížky by mohly být ze silnějšího drátu

    Měl jsem obavu, že výrobek z nerezového plechu bude mít místa, kde bude hrozit pořezání, ale vše je perfektně zpracované a začištěné . Jediným rizikovým prvkem je spodní strana odkapové misky, kde mají přibodované plechy ostrou hranu.
    Nezkoušel jsem udit štěpkou přímo v udírně, ale rovnou jsem udírnu doplnil o extermí generátor kouře a ve spojení s ním je to ideální přístroj na uzení. Vyzkoušeno zatím 3x (ryby, maso, klobásy) a výsledek vždy nad očekávání. Výhodou je, že externí generátor kouře má ventilátor a dá se regulovat průtok kouře udírnou a tím částečně eliminovat vliv nepříznivého počasí, které někdy při uzení umí potrápit. Manželka chválí, že při dalším zpracování nemá černé ruce.
    Při uzení je nutné na začátku poladit teplotu a pohrát si s termostatem a pak už to jde skoro samo, jen občas přeskládat maso tak, aby bylo vyuzené stejnoměrně.
    V budoucnu ještě možná doplním externím regulátorem topné spirály s měřením teploty v prostoru a s vpichovacím teploměrem.
    Vyzkouším taky uzení štěpkou přímo v udírně, protože to bude zase o trochu jiné chuti, blíže k výrobkům z klasické udírny na dřevo.
    Můžu všem tento výrobek s klidným svědomím doporučit, ale pozor uzení není jen o kvalitním přístroji, ale taky o jeho obsluze :-)

  • , zakoupeno v UDÍRNY.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • je to skvěléééé

Parametry produktu

Výrobce
Maximální teplota
150 °C
Hmotnost
40 kg
S prosklenými dveřmi
ano
Varianta
elektrické
Digitální
ne
Nerezové
ano
Materiál
ocelové
Rybářské
ano
S grilem
ne
Výška
125 cm

Popis produktu

Kapacita udírny
Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!



Design udírny
Kaiserova Prosklená 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.



Použití udírny
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.



Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cm
Objem komory: 36 x 106,5 x 32,5 cm
Průměr komínku: 100 mm
Váha udírny: 40 kg
Materiál: Nerez + izolační vata
Max. provozní teplota: 150°C
Kapacita potravin: 20 kg
Výkon spirály: 2000 W

Základní výbava Kaiserovo 125'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení


Topeniště se spirálou


Kaiserův teploměr


Odkapová miska


3 x rovný rošt


5 x Háček ve tvaru S


5 x Háček ve tvaru U


4 x Tyčky k zavěšení


Regulace komínku


Buková štěpka 500 g

Doporučuju přikoupit Podstavec udírny

Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič

Doporučuju přikoupit Ochranný obal

Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň

Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.

Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.

Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.

Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

2zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
87 %
průměr z 3 hodnocení
5
2 ×
4
0 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v UDÍRNY.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Kvalitní řemeslné provedení
    • Mobilita - přenese jeden člověk
    • Jednoduchá údržba
    • Zateplené stěny - dobře drží teplotu - nízká spotřeba elektřiny
    • Hygieničtější a zdravější uzení
    • Mřížky by mohly být ze silnějšího drátu

    Měl jsem obavu, že výrobek z nerezového plechu bude mít místa, kde bude hrozit pořezání, ale vše je perfektně zpracované a začištěné . Jediným rizikovým prvkem je spodní strana odkapové misky, kde mají přibodované plechy ostrou hranu.
    Nezkoušel jsem udit štěpkou přímo v udírně, ale rovnou jsem udírnu doplnil o extermí generátor kouře a ve spojení s ním je to ideální přístroj na uzení. Vyzkoušeno zatím 3x (ryby, maso, klobásy) a výsledek vždy nad očekávání. Výhodou je, že externí generátor kouře má ventilátor a dá se regulovat průtok kouře udírnou a tím částečně eliminovat vliv nepříznivého počasí, které někdy při uzení umí potrápit. Manželka chválí, že při dalším zpracování nemá černé ruce.
    Při uzení je nutné na začátku poladit teplotu a pohrát si s termostatem a pak už to jde skoro samo, jen občas přeskládat maso tak, aby bylo vyuzené stejnoměrně.
    V budoucnu ještě možná doplním externím regulátorem topné spirály s měřením teploty v prostoru a s vpichovacím teploměrem.
    Vyzkouším taky uzení štěpkou přímo v udírně, protože to bude zase o trochu jiné chuti, blíže k výrobkům z klasické udírny na dřevo.
    Můžu všem tento výrobek s klidným svědomím doporučit, ale pozor uzení není jen o kvalitním přístroji, ale taky o jeho obsluze :-)

  • , zakoupeno v UDÍRNY.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • je to skvěléééé