Kaiser Prosklená '200' izolovaná elektrická udírna
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Kapacita udírny
Kaiserova 200' je fortelná mašina z mojí nabídky. Nalifrujete do ní 100 klobás, 50 ryb, nebo 35 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova 200' má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa pro uzenej proviant.
Použití udírny
Kaiserova 200' je oblíbená na zahrádkách restaurací nebo v rybárnách. Pokud ale nejste žádní troškaři a zmáknete jí pořádně nafutrovat, bude jí to jisto jistě slušet i u vás na zahradě.
- Rozměry udírny: 60 x 125,5 x 41 cm
- Objem komory: 54 x 110 x 38 cm
- Kapacita potravin: 35 kg
- Váha udírny: 50 kg
- Materiál: Nerezová
- Max. provozní teplota: 150°C
- Provozní náklady: ca. 5 kč / hod.
- Výkon spirály: 2000 W
Ekonomická
Po vyjmutí spirály můžete v ohništi zatopit i drobným dřevem, resp. založit žhavý základ, který pak doplňujete mokrou hrubou štěpkou. Když půjdeme do důsledku, tak k uzení v Kaiserovo 250' nepotřebujete žádný zdroj energie.
Jednoduchá
Udírna sama o sobě funguje jako komín. Není tedy důležitý žádný přídavný komínek a proudění kouře regulujete pomocí vzduchové klapky. Ta musí být vždy alespoň z části otevřená, aby kouř udírnou hezky proudil.
Fortelná
Vnější i vnitřní opláštění včetně vnitřní kostry je vyrobeno z nerezu. Kvalitní izolační vata pak umožňuje celoroční provoz při stabilní teplotě uvnitř udírny. Navíc prodloužená záruka 5 let je na sichr.
Základní výbava Kaiserovo 200'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Topeniště se spirálou
Kaiserův teploměr
Odkapová miska 3 x rovný rošt 5 x Háček ve tvaru S 5 x Háček ve tvaru U 4 x Tyčky k zavěšení
Regulace komínku
Buková štěpka 500 g
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché, pohodlné i ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Máte-li raději videa, mrkněte na můj youtube. najdete zde mimo jiné i postup, jak tu naší fortelnou padesátku rozhicovat.
Uzení je kumšt
Moje prosklená elektrická 200' je ideální udírna pro všechny, kdo se chtějí vrhnout do uzenářského řemesla s plnou vervou. Tak raušovní uzení!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Produkt zatím nemá žádné recenze.