Kaiser Prosklená '80' izolovaná elektrická udírna
Kaiser Prosklená '80' izolovaná elektrická udírna
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
Už jsem to vyzkoušel,můžu doporučit.
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
- Česká výroba
- Kvalitní materiály
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
- Vypadá pěkně
Myslet si ,že na udírnu kouknete jednou za dvacet minut je bláhové. Zatím jsem udil jen 2x , a to pouze makrely, takže krátká doba. Zatím pokaždé blafla štěpka ,podruhé jsem si to hlídal, takže jsem to hned "špricnul". Šuplík se spirálou je rozpálený, a špatně se zasouvá když máte kropit a vlhčit štěpku. Teplota se špatně reguluje a to samé dým. Zatím jsem nenašel ideál. Jak jsem se těšil ,tak jsem zklamaný.
Zkusím si koupit generátor studeného kouře (uzení studeným kouřem), případně externí dymbox a spirálu budu používat jen na teplotu. Tohle je k zlosti. Nebo ji prodám a koupím opravdovou udírnu. Je pěkné že udírna má vysoké recenze , ale ty jsou k dodání a ne k užívání udírny.UDÍRNY.cz (prodejce)
Dobrý den Romane,
kontaktujte nás prosím a rádi vám s obsluhou udírny pomůžeme. Jakmile si ovládání osvojíte, opravdu stačí pokropit nebo dosypat štěpku 2-3x za hodinu. Když byste se v budoucnu rozhodl pro náš externí výrobník kouře Smokemeister, tak zásobník vydrží zpravidla na celé uzení (8-12 hodin)
Kamil Kaiser
Parametry produktu
Popis produktu
KAPACITA UDÍRNY
Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
DESIGN UDÍRNY
Kaiserova Prosklená 80' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.
POUŽITÍ UDÍRNY
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
JAK NA TO PŘI VAŠEM PRVNÍM UZENÍ?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Základní výbava Kaiserovo 80'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Topeniště se spirálou
Kaiserův teploměr
Odkapová miska
3 x rovný rošt
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
4 x Tyčky k zavěšení
Regulace komínku
Buková štěpka 500 g
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)
Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
S ochranným obalem je to na sichr za každýho počasí
TECHNICKÉ PARAMETRY:
Rozměry udírny: 38,5 x 86 x 41 cm
Objem komory: 36 x 67,5 x 32,5 cm
Materiál: Nerez + izolační vata
Max. provozní teplota: 150°C
Průměr komínku: 100 mm
Kapacita potravin: 12 kg
Výkon spirály: 2000 W
Váha udírny: 30 kg
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
Už jsem to vyzkoušel,můžu doporučit.
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
- Česká výroba
- Kvalitní materiály
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
- Vypadá pěkně
Myslet si ,že na udírnu kouknete jednou za dvacet minut je bláhové. Zatím jsem udil jen 2x , a to pouze makrely, takže krátká doba. Zatím pokaždé blafla štěpka ,podruhé jsem si to hlídal, takže jsem to hned "špricnul". Šuplík se spirálou je rozpálený, a špatně se zasouvá když máte kropit a vlhčit štěpku. Teplota se špatně reguluje a to samé dým. Zatím jsem nenašel ideál. Jak jsem se těšil ,tak jsem zklamaný.
Zkusím si koupit generátor studeného kouře (uzení studeným kouřem), případně externí dymbox a spirálu budu používat jen na teplotu. Tohle je k zlosti. Nebo ji prodám a koupím opravdovou udírnu. Je pěkné že udírna má vysoké recenze , ale ty jsou k dodání a ne k užívání udírny.UDÍRNY.cz (prodejce)
Dobrý den Romane,
kontaktujte nás prosím a rádi vám s obsluhou udírny pomůžeme. Jakmile si ovládání osvojíte, opravdu stačí pokropit nebo dosypat štěpku 2-3x za hodinu. Když byste se v budoucnu rozhodl pro náš externí výrobník kouře Smokemeister, tak zásobník vydrží zpravidla na celé uzení (8-12 hodin)
Kamil Kaiser, zakoupeno v UDÍRNY.cz
Zatím jsem udírnu jen vyzkoušel. Ale po dodání jsem byl opravdu překvapený. Vše pořádně zabalené. Evidentně si s tím někdo dal práci. Hrany a rohy skla k udírně pěkně zabroušené. Radost vzít do ruky. Všechno působí velice solidně, nic nikde nevrglá. Stačí pár šroubků, úchytka, teploměr, stáhnout folii (to je asi nejvíce práce :-)) a může se udit. Co se funkce týká. Trošku jsem se bál spotřeby al spirály. Není vůbec třeba řešit. Udírna je vyhřátá za chvilku a pak termostat sepne jednou za čas a na chviličku. Jediné, co musím řešit je výroba kouře. Je třeba se s tím naučit pracovat. Buďto mi to kouří moc a dokonce mi drť i chytla, nebo to zase nekouří vůbec. Od spirály to potom už nemá jak chytnout, ta skoro neběží. No, bude to chtít nějaký čas a zkoušet. S tím ovšem rozhodně problém nemám :-).