Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
Už jsem to vyzkoušel,můžu doporučit.
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
- Česká výroba
- Kvalitní materiály
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
- Vypadá pěkně
Myslet si ,že na udírnu kouknete jednou za dvacet minut je bláhové. Zatím jsem udil jen 2x , a to pouze makrely, takže krátká doba. Zatím pokaždé blafla štěpka ,podruhé jsem si to hlídal, takže jsem to hned "špricnul". Šuplík se spirálou je rozpálený, a špatně se zasouvá když máte kropit a vlhčit štěpku. Teplota se špatně reguluje a to samé dým. Zatím jsem nenašel ideál. Jak jsem se těšil ,tak jsem zklamaný.
Zkusím si koupit generátor studeného kouře (uzení studeným kouřem), případně externí dymbox a spirálu budu používat jen na teplotu. Tohle je k zlosti. Nebo ji prodám a koupím opravdovou udírnu. Je pěkné že udírna má vysoké recenze , ale ty jsou k dodání a ne k užívání udírny.UDÍRNY.cz (prodejce)
Dobrý den Romane,
kontaktujte nás prosím a rádi vám s obsluhou udírny pomůžeme. Jakmile si ovládání osvojíte, opravdu stačí pokropit nebo dosypat štěpku 2-3x za hodinu. Když byste se v budoucnu rozhodl pro náš externí výrobník kouře Smokemeister, tak zásobník vydrží zpravidla na celé uzení (8-12 hodin)
Kamil Kaiser
Parametry produktu
Popis produktu
KAPACITA UDÍRNY
Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
DESIGN UDÍRNY
Kaiserova Prosklená 80' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.
POUŽITÍ UDÍRNY
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
FORTELNÁ
Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování můžeme nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní služby.
TECHNICKÉ PARAMETRY
- Rozměry udírny: 38,5 x 86 x 41 cm
- Rozměry komory: 36 x 67,5 x 32,5 cm
- Kapacita potravin: 12 kg
- Průměr komínku: 100 mm
- Váha udírny: 30 kg
- Materiál: Nerez + izolační vata
- Max. provozní teplota: 150 °C
- Provozní náklady: cca 6 kč / hod.
- Výkon spirály: 2000 W
ZÁKLADNÍ VÝBAVA KAISEROVO 80'
Všechen vercajk potřebný k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
- Topeniště se spirálou
- Kaiserův teploměr
- 5 x Háček ve tvaru S
- 5 x Háček ve tvaru U
- Odkapová miska
- 3 x rovný rošt
- 4 x Tyčky k zavěšení
- Regulace komínku
- 1 x 500 g bukové štěpky
JAK NA TO PŘI VAŠEM PRVNÍM UZENÍ?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)
Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
S ochranným obalem je to na sichr za každýho počasí
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
Už jsem to vyzkoušel,můžu doporučit.
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
- Česká výroba
- Kvalitní materiály
, zakoupeno v UDÍRNY.cz
- Vypadá pěkně
Myslet si ,že na udírnu kouknete jednou za dvacet minut je bláhové. Zatím jsem udil jen 2x , a to pouze makrely, takže krátká doba. Zatím pokaždé blafla štěpka ,podruhé jsem si to hlídal, takže jsem to hned "špricnul". Šuplík se spirálou je rozpálený, a špatně se zasouvá když máte kropit a vlhčit štěpku. Teplota se špatně reguluje a to samé dým. Zatím jsem nenašel ideál. Jak jsem se těšil ,tak jsem zklamaný.
Zkusím si koupit generátor studeného kouře (uzení studeným kouřem), případně externí dymbox a spirálu budu používat jen na teplotu. Tohle je k zlosti. Nebo ji prodám a koupím opravdovou udírnu. Je pěkné že udírna má vysoké recenze , ale ty jsou k dodání a ne k užívání udírny.UDÍRNY.cz (prodejce)
Dobrý den Romane,
kontaktujte nás prosím a rádi vám s obsluhou udírny pomůžeme. Jakmile si ovládání osvojíte, opravdu stačí pokropit nebo dosypat štěpku 2-3x za hodinu. Když byste se v budoucnu rozhodl pro náš externí výrobník kouře Smokemeister, tak zásobník vydrží zpravidla na celé uzení (8-12 hodin)
Kamil Kaiser, zakoupeno v UDÍRNY.cz
Zatím jsem udírnu jen vyzkoušel. Ale po dodání jsem byl opravdu překvapený. Vše pořádně zabalené. Evidentně si s tím někdo dal práci. Hrany a rohy skla k udírně pěkně zabroušené. Radost vzít do ruky. Všechno působí velice solidně, nic nikde nevrglá. Stačí pár šroubků, úchytka, teploměr, stáhnout folii (to je asi nejvíce práce :-)) a může se udit. Co se funkce týká. Trošku jsem se bál spotřeby al spirály. Není vůbec třeba řešit. Udírna je vyhřátá za chvilku a pak termostat sepne jednou za čas a na chviličku. Jediné, co musím řešit je výroba kouře. Je třeba se s tím naučit pracovat. Buďto mi to kouří moc a dokonce mi drť i chytla, nebo to zase nekouří vůbec. Od spirály to potom už nemá jak chytnout, ta skoro neběží. No, bude to chtít nějaký čas a zkoušet. S tím ovšem rozhodně problém nemám :-).